esmaspäev, 7. märts 2016

Mida ütlevad meile lahkunud hinged?

Tihti tahetakse saada teada, mida lahkunul on öelda peale surma. Avaldan augustis teise ilma läinud armsa naise sõnumi oma lähedastele, sest nende kõigi sõnumid on võrdlemisi sarnased sellele. Tegu ei ole ainult minu sooviga, ta ise palus selle avalikustamist :)


"Sa lubasid mulle, sa lubasid, et ma saan terveks ja mul on hea olla! Näed, ongi, mul on kerge ja hea, ma oskan lennata! Mulle meeldib siin, aga igatsen lähedasi. Ma ei pidanud vajalikuks nendega hüvasti jätta, kui veel kehas olin, sest arvasin sinna kauemaks jäävat. Oleksin siiski pidanud... nüüd külastan neid ja annan märku enda kohalolekust, enda meelest väga osavalt, aga ma ei saa aru, miks nad kardavad? See olen ju mina - Ülle! Kas neile saaks seda edasi öelda, et ma ei soovi neile halba, ei taha neid hirmutada ega kummitada. Ma tahan, et nad teaksid, et olen nende juures, sest mulle meeldib nendega koos olla, ma tahan neid aidata, toetada ja kaitsta. Ma teen seda kõike suure armastusega, sest muud minus polegi. Kas nad saavad aru, et nad võiksid selle vastu võtta? Nad võiksid minuga ka suhelda, ma olen selleks avatud. Ma annan neile vastuseid igasugusel moel, kasvõi ainult värvisähvatusena. Minu jaoks on oluline, et nad mõistaksid, et MINA olen nendega. Mul on tõesti kõik väga hästi. Aga kui nad ei taha mind enda juurde, siis nad võiksid seda öelda ja luban, et lahkun. Iga hetk võivad nad mind ju tagasi kutsuda! Ma olen praegu väga entusiastlik ja teotahteline, energiline lausa, seetõttu võib-olla ületan enda volitusi, andke andeks, usun, et see läheb varsti üle :) Oleks mul veel keha, siis ma kallistaks teid kõiki tugevalt! Hoidke üksteist ja jagage armastust!"

2 kommentaari:

  1. Usun..et see nii on. MInu isa teatas mulle 11 a peale surma..et ta on veel meie lähedal. Tal on hea olla..aga igatseb meid ning kui meil on mingi soov, tuleb seda valjult öelda..ja ta aitab. Et ta armastab meid endiselt.

    VastaKustuta
  2. ...Mina pole sellist midagi kogenud!
    Ei teagi, kas see on halb, või hea!
    Lugeda oli hea küll! Tänan!

    VastaKustuta