esmaspäev, 22. veebruar 2016

Töö: Biosünergia

Ühel ilusal päeval tegi Julia Evelinile refleksoloogiat ja mina jäin sinna lihtsalt ... nähtavasti tööd tegema. Istusin Evelini peatsisse ja lasin kätel käia, energiatel liikuda. Sellest kujunes välisel vaatlusel midagi peamassaaži taolist, kuid sisuliselt väga võimas rahustav lõõgastav seanss. Evelin ei tahtnud pärast ära minna :) tuikus trepist alla ja oli tänulik, et ta ise roolis ei ole. Tulemust kirjeldas ta nii: "Ma pole juba ammu nii puhanud olnud!"
Nüüd on kõigil võimalus seda lõõgastust omas kehas tunda saada. Kuidas me seanssi kirjeldame:
Biosünergia ühendab endas tsooniteraapia (refleksoloogia) ja vaimujõulise energiaseansi, millest tekib koostoime suurem tulemuslikkus. Energeetiline seanss korrastab Sind füüsiliselt, vaimselt, hingeliselt ja emotsionaalselt. Tsooniteraapia näitab ära Sinu keha nõrgad kohad ning käivitab tervenduse. Seansi kohe tuntav tulemus on lõõgastus, rahu ja ühendus iseendaga, ei saa välistada ka emotsionaalsust pisarate valamise näol. Täpsema taotluse paneme enne korrastuse tegemist paika (soovid vabaneda mõnest haigusest, pidevast väsimusest, masendusest, kehakaalust jne). 

Energiaseanssi vahendab Ester Vasserman, tsooniteraapiat teeb Julia Rootsi. Seansi ajal lamad Sa massaažilaual pleedi all ja võid soovi korral magada. Kui lamamine on raskendatud (näiteks rase), saab ka istuda. Seanss kestab u 45 min, millele järgneb ärkamine ja kohanemine. Ära kiirusta autorooli istuma, võta natuke aega harjumiseks! Sobiva aja broneerimiseks kirjuta ester.vasserman@eesti.ee. Tasakaalupanus on 35€. Vastuvõtud toimuvad Rahulolus, Vabaduse pst 68/Seene 28, Tallinn.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar